
Põhi
50gr võid
50gr mandlijahu
30gr kookoshelbeid
30gr kookosjahu
näpuotsaga soola
24cm koogivorm
Sulata või, sega põhja koostisosad kokku. Küpseta 180 kraadi juures 5 minutit. Võta ahjust välja ja lase jahtuda.
Täidis
35gr želatiini
5spl erütritooli
500gr mascarponet
2 väikest mangot (1,5 koogi sisse, 0,5 kaunistamiseks)
0,5-1 sidruni mahl
mandlilaaste kaunistamiseks
150ml vett
Pane želatiin 50ml vette 8-10 minutiks paisuma. Koori mangod, pool mangot jäta kaunistamiseks, 1,5 mangot pane kaussi. Lisa poole sidruni mahl, 5spl erütritool ja mascarpone. Sega saumikseriga ühtlaseks massiks. Lisa 100ml vett želatiinile, kuumuta lahustumiseni. Vala želatiin ühtlase joana täidise segu hulka, samal ajal saumikseriga segades. Vala segu aeglaselt ja ühtlaselt jahtunud põhjale. Kaunista ja pane kook külmikusse paariks tunniks.
Head isu!
Mis on erütritool ja ksülitool?