
Koorekohvimaitselise koogi tegemiseks läheb vaja:
Põhi
100 g pähklijahu (meie koogis 70g kookosjahu ja 30g mandlijahu)
50 g sulavõid
1-3 tl erütritooli (vastavalt maitsele)
näpuotsaga soola
- Sega pähklijahu sulavõiga
- Lisa sool ja erütritool
- Vajuta segu vormi põhja ja küpseta 160 kraadi juures 10 minutit, jahuta
Täidis
500 g mascarponet
500 ml kanget kohvi
150 g erütritooli
50 g želatiini
näpuotsaga soola
- Valmista kange kohv
- Pane želatiin vähese veega paisuma
- Vala pool kuumast kohvist želatiinile ja sega kuni želatiin sulanud
- Teine pool kohvist vala erütritooli ja soola peale ning sega
- Lisa kohvile mascarpone, sega mikseriga
- Lisa lahustunud želatiiniga kohv
- Vala tasakesi segu koogipõhjale ja tõsta kook külmkappi tarretuma
Kaste:
vaarika-mustsõstra toormoos (magustajana kasutatud peenjahvatatud erütritooli)
- Serveeri toormoosiga
Head isu!