Posted on

Pidupäevatordi retsept

EV100 pidulik tort

Põhi:
100g mandlijahu
50g sulavõid
näpuotsaga soola

  • Sega põhja ained kokku
  • Küpseta 160 kraadi umbes 10 minutit
  • Jahuta põhi

Valge kiht:
370g kreeka jogurtit
50g peenjahvatatud erütritooli
20g želatiini
150ml vett

  • Pane želatiin veega paisuma
  • Sega peenjahvatatud erütritool kreeja jogurtiga
  • Kuumuta želatiin kuni on lahustunud
  • Sega jogurt ja želatiin kokku
  • Laota koogipõhjale ja pane tunniks külmkappi

Must kiht: 
400ml punase apelsini mahla
30g želatiini
120ml vett
1tl musta toiduvärvi

  • Pane želatiin veega paisuma, kuumuta ja lahusta želatiin
  • Sega kõik ained kokku
  • Laota valgele kihile ja pane tunniks külmkappi

Sinine kiht: 
370g kreeka jogurtit
50g peenjahvatatud erütritooli
20g želatiini
150ml vett
sinist toiduvärvi

  • Pane želatiin veega paisuma
  • Sega peenjahvatatud erütritool kreeka jogurtiga
  • Kuumuta želatiin kuni on lahustunud
  • Sega kokku jogurt, želatiin ja toiduvärv
  • Laota mustale kihile ja pane külmkappi

 

Head isu!

Jaga sotsiaalmeedias